Sunday, February 25, 2024

Netanyahu: Ushtria izraelite duhet të ketë kontroll të sigurisë mbi Gazën pas përfundimit të luftës

Ushtria izraelite duhet të ketë kontroll të hapur të sigurisë mbi Gazën pas përfundimit të luftës. Kështu është shprehur kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu.

Netanyahu deklaoroi se vetëm IDF mund të sigurojë që enklava palestineze të mbetet e çmilitarizuar, shkruan Sky News.

“Asnjë forcë ndërkombëtare nuk mund të jetë përgjegjëse për këtë,” tha ai në një konferencë për shtyp.

“Nuk jam gati të mbyll sytë dhe të pranoj ndonjë marrëveshje tjetër”, shtoi Netanyahu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë