Tuesday, June 6, 2023

Technology

Rusia identifikon variant të ri të koronavirusit

Rusia ka raportuar disa raste të infektimit me koronavirus, me një variant që besohet se është edhe më ngjitës...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Where Can I Learn Spanish in Romania

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was...

Music

Culture

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Must Read

Lifestyle Magazine

Mbledhja e shtatë mes Shqipërisë dhe Kosovës, nënshkruhen marrëveshjet ndërqeveritare

Në përfundim të mbledhjes së dy qeverive në Elbasan, janë nënshkruar marrëveshjet e bashkëpunimit mes qeverisë së Shqipërisë dhe Kosovës. Marrëveshjet janë nënshkruar nga ministrat e dy qeverive. Kjo është mbledhja e shtatë e përbashkët mes dy qeverive, ndërsa takimi i...

Video News

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Music

Sport News

- Advertisement -spot_img

TV