No menu items!

valute

Sërish rënie e fortë e valutave të huaja

Monedha europiane ka humbur pikë këtë të martë pasi është blerë me 122.3 lekë dhe është shitur me 123.3 lekë krahasuar me rritjen që pati ditën e djeshme. Sipas kursit të këmbimit lokal edhe Paundi britanik ka pësuar një rënie...

Forcohet sërish Dollari amerikan, zhvlerësohet ndjeshëm monedha vendase

Monedha europiane ka rikuperuar pikë këtë të enjte pasi është blerë mëngjesin e  sotëm me 121.1 lekë dhe është shitur me 121.7 lekë krahasuar me një ditë më parë. Ndërkaq Paundi britanik ka fituar pikë këtë mëngjes duke u blerë...

Kursi i këmbimit/ Çfarë ka ndodhur sot me valutat kryesore përballë monedhës vendase?

Monedha europiane vazhdon të qëndrojë në kuota të qëndrueshme sikurse edhe ditën e djeshme duke vijuar sërish të blihet edhe sot me 121 lekë dhe të shitet me 121.6 lekë. Ndërkaq Paundi britanik sipas kursit të këmbimit lokal blihet sot...

Euro humbet pikë ndërsa valutat e tjera forcohen ndjeshëm

Paundi britanik ka fituar pikë këtë mëngjes pasi në raport me një ditë më parë blihet sot me 143.5 lekë dhe shitet me 145 lekë, sipas kursit të këmbimit lokal. Dollari amerikan gjithashtu ka regjistruar rritje të vlerës duke u...

Kursi i këmbimit/ Java nis negativisht për valutat kryesore ndërsa Dollari amerikan nuk luhatet

Dollari amerikan është valuta e vetme që nuk ka pësuar rënie këtë fillim jave duke vijuar sërish edhe këtë të hënë të blihet me 105.8 lekë dhe të shitet me 106.6 lekë sikurse edhe javën e shkuar. Monedha europiane e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img