No menu items!

transporti

Transporti dhe ushqimet nxisin shtrenjtimin më të madh të çmimeve që prej 2011-ës

Norma e inflacionit gjatë muajit shkurt është ngjitur pranë 3.9%, nga 3.7% që ishte gjatë muajit janar, por edhe muajit dhjetor të vitit të kaluar. Rritja e mëtejshme e inflacionit sinjalizon se, çmimet e konsumit vijojnë tendencën rritëse, pasojë...

Operatorët e transportit kërkojnë rritje të biletës së autobusit në 80 Lekë

Unioni i Transportit Urban kërkon që çmimi i biletës për urbanët në Tiranë të rritet në 80 lekë. Kjo kërkesë e tyre vjen si pasojë e rritjes së çmimit të naftës, për të cilën, operatorët thonë se ndikon drejtpërdrejt...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img