No menu items!

pilule

Pfizer do të kërkojë miratim për pilulën kundër Covid-19

Kompania farmaceutike, Pfizer, ka thënë se pilula e saj antivirale për COVID-19, sëmundjen që shkakton koronavirusi, zvogëlon për gati 90 për qind mundësitë e shtrirjes në spital dhe vdekjes. Pfizer ka thënë më 5 nëntor se do t’i kërkojë Administratës...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img