No menu items!

doza e katert

Doza e katërt mund të pesëfishojë antitrupat kundër COVID-19

Doza e dytë përforcuese apo doza e katërt e vaksinës kundër COVID-19, sipas një studimi të bërë në Izraerl, mund ta pesëfishojë numrin e antitrupave kundër variantit Omicron. Gjetjet e studimit u prezantuan të martën më 4 janar nga kryeministri...

Covid-19: Izraeli teston dozën e katërt të vaksinës te stafi shëndetësor

Një spital në Izrael ka thënë se do të nisë testime në stafin shëndetësor për të kuptuar efektin e dozës së katërt të vaksinës kundër koronavirusit. Rreth 150 pjesëtarë të stafit mjekësor në Spitalin Shiba afër Tel Avivit do të...

Covid-19/ SHBA propozon vaksinimin me dozën e katërt

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke vijuar vaksinimin me dozën e tretë. Teksa është duke vijuar procesi, Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve(CDC) është duke parë mundësinë e një doze të katërt. Në një deklaratë CDC është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img