No menu items!

vetevendosja

Një lexim i ndryshëm për disfatën e Vetëvendosjes

Nga: Andi Bushati Euforia e kundërshtarëve të përjetshëm për disfatën e Vetëvendosjes në zgjedhjet lokale në Kosovë, në pamje të parë, duket sikur është e përligjur. Idhtarët e Albin Kurtit kishin paralajmëruar fitoren në 24 nga bashkitë e vendit dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img