No menu items!

uri

Këtej lufta, andej uria

Lufta në Ukrainë shkakton dëme kolaterale sidomos në vendet e varfra. Për shkak se çmimi për grurin dhe ushqimet bazë është rritur, njerëzit në vendet e varfra i kërcënon uria. Çmimi për grurin përditë po shënon shifra rekord. Në bursën...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img