No menu items!

ukriane

Bajden i kërkon Kongresit 33 miliardë dollarë shtesë për Ukrainën

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xho Bajden i ka kërkuar Kongresit amerikan 33 miliardë dollarë ndihmë shtesë për Ukrainën. Paketa përfshin më shumë se 20 miliardë dollarë ndihmë ushtarake, 8.5 miliardë dollarë ndihmë ekonomike dhe 3 miliardë dollarë...

Pse Rusia po përpiqet të rrethojë lindjen e Ukrainës?

Çfarë do t'i duhej Vladimir Putinit përpara se të mund të pretendonte qëllimin e tij për "çlirimin" e zemrës së vjetër industriale të Ukrainës dhe a është e mundur kjo? UKRAINË - Rusia ka tërhequr trupat nga Kievi dhe ka zhvendosur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img