No menu items!

tredi

Trendi i ri, çfarë konsumuan shqiptarët për festat e fundvitit

Entuziazmi i blerjeve festive nuk është penguar as nga çmimet e larta dhe as pandemia, teksa të gjitha linjat e tregtisë me pakicë, që nga artikujt e përdorur deri te blerjet e sofistikuara teknologjike raportuan shitje jo të zakontë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img