No menu items!

tragjedi

Po sikur të më ndodhë mua?

Nga: Lutfi Dervishi Për fat të keq në raportimin e tragjedive kemi shembuj të pafund të dhunimit të kodit të etikës dhe fare pak raste kur kodi etik respektohet. Tragjeditë ndodhin, do të ndodhin sërish dhe sërish do të kthehemi aty...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img