No menu items!

tonga

Deri në katër javë për riparim të kabllos nënujore në Tonga

Një kabllo kyçe nënujore e komunikimit është shkatërruar në Tonga si pasojë e vullkanit dhe mund të marrë katër javë kohë për t’u riparuar, ka thënë Ministria e Jashtme e Zelandës së Re. Kablloja është dëmtuar pas shpërthimit të vullkanit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img