No menu items!

talo cela

Talo Çela dhe Nuredin Dumani lajnë hesapet me kallash

Kanë lënë pas shumë miq dhe shokë të vrarë përmes një historie grabitjesh që e trondit vendin rregullisht, por dy banditët Talo Çela dhe Nuredin Dumani kanë gjetur sërish terren të lirë për të provuar ta vrasin njëri-tjetrin. Sërish në...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img