No menu items!

shtete

Njihuni me shtetin që ka numrin më të lartë të personelit ushtarak në botë

Ushtria është një nga asetet më të rëndësishme të një vendi. Ushtria punon për qeverinë dhe ka për detyrë të zbatojë politikat e brendshme dhe të jashtme dhe të mbrojë qytetarët e atij vendi. Disa vende e kanë shërbimin...

8 vendet me eksportet më të mëdha të armëve në botë

SHBA është shteti me eksportet më të mëdha të armatimeve sipas Institutit Kërkimor për Paqen në Stokholm. Shitjet nga Amerika përbëjnë 38,6% të shitjeve ndërkombëtare të armëve mes viteve 2017-2021, duke shënuar një rritje në krahasim me periudhën 2012-2016 kur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img