No menu items!

shkrirje

Shkrirja e Partisë Demokratike, e vetmja alternativë që Edi Rama të mos fitojë mandatin 4

Nga: Kreshnik Spahiu Demokratët 30-vjet kanë luftuar me njëri-tjetrin më shumë se me socialistët. Lufta dhe urrejtja brenda llojit është më e madhe se lufta me kundërshtarët. Partia Demokratike është shndërruar në kancerin e pluralizmit politik në Shqipëri. Në 30-vjet, ajo shkatërroi dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img