No menu items!

riatdhesim

Kosova dhe Shqipëria riatdhesojnë 15 shtetas nga Siria

Kosova ka riatdhesuar dy shtetas të saj nga kampet në Siri, përmes një operacioni të përbashkët me Shqipërinë. Ky operacion është mbështetur nga Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria tha se ka riatdhesuar 13 shtetas të saj. "Kjo është vazhdimësi e angazhimit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img