No menu items!

peshe

Shqipëria e para për ndërtimin, por ndër të fundit në Europë për peshën e industrisë në ekonomi

Shqipëria është e para në Europë, kur bëhet fjalë për të ndërtuar. Të dhënat e Eurostat tregojnë se ndërtimi zuri në vitin 2020 rreth 10.4% të ekonomisë, gati dy herë më e lartë se mesatarja e Bashkimit Europian prej...

Kim Jong Un ka humbur peshë, por mbetet i shëndetshëm

Udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong Un ka humbur së fundmi rreth 20 kilogramë, por mbetet i shëndetshëm dhe po përpiqet të rrisë besnikërinë e publikut ndaj tij përballë përkeqësimit të problemeve ekonomike. Kështu është shprehur Shërbimi Informativ...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img