No menu items!

partite e vogla

Vegjetimi i partive të vogla tek ne dhe shembulli bullgar me “Djemtë e Harvardit”

Nga: Ben Andoni Pothuaj ka kaluar pa asnjë përshtypje ajo që ndodhi me zgjedhjet bullgare në Shqipëri, megjithëse mund të përbënte një shembull të mirë, sesi mund të imponoheshin partitë e vogla në një skakierë politike, ku domeni i vetëm...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img