No menu items!

papunesi

Ministri rus i ekonomisë: Papunësia mund të rritet për shkak të sanksioneve

Ministri rus i Ekonomisë, Maksim Reshetnikov thotë se në Rusi mund të ketë shkurtime të vendeve të punës dhe rënie të investimeve të huaja, për shkak të sanksioneve të vendosura nga vendet perëndimore. Gjatë një konference për mediat, Reshetnikov u...

ILO: Ndryshe nga rajoni, papunësia në Shqipëri është tipar i njerëzve të shkolluar

Një studim i Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) thotë se papunësia në Shqipëri është tipar i njerëzve të shkolluar ndryshe nga vendet e tjera të rajonit dhe Europës, ku të papunët janë kryesisht persona me arsim fillor ose te...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img