No menu items!

pandeli majko

Alqi Bllako dhe pasardhësi i tij me 5 milion dollarë në Qipron Greke

Shkruan Sokol Pepushaj Socialisti hajdut Alqi Bllako u përqafua me kolegët e parlamentit dhe u nis për në burg, thua se e thirri atdheu në një detyrë tjetër. Është zakon i të gjithëve. Edhe kur arrestohen, ndihen krenarë për ç’kanë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img