No menu items!

pacient

Kosovë/ Pacienti del nga operacioni i zemrës duke kënduar (Video)

Zakonisht pacientët e spitaleve demoralizohen dhe është e vështirë të qëndrosh pozitiv përpara situatave të vështira. Një rast komplet ndryshe është ai, i një pacienti në Kosovë, i cili ka kaluar çdo gjë duke buzëqeshur dhe ka filluar të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img