No menu items!

ndertimi

Shqipëria e para për ndërtimin, por ndër të fundit në Europë për peshën e industrisë në ekonomi

Shqipëria është e para në Europë, kur bëhet fjalë për të ndërtuar. Të dhënat e Eurostat tregojnë se ndërtimi zuri në vitin 2020 rreth 10.4% të ekonomisë, gati dy herë më e lartë se mesatarja e Bashkimit Europian prej...

Sigurimi i përgjegjësisë së ndërtuesit, a janë realisht të mbrojtur qytetarët?

K. është një qytetar, i cili kishte arritur marrëveshjen me një ndërtues në kryeqytet për blerjen e një apartamenti me kontratë porosie, në një objekt në ndërtim. Para nënshkrimit të kontratës së porosisë, ndërtuesi i bën të ditur se...

200 kompanitë me fitime më të mëdha; Koncesionet dhe ndërtimi më fitimprurëset në ekonomi

2020-a i kapi papritur bizneset, me shpërthimin e pandemisë që devijoi gjithë planet e pritshmëritë e tyre. Karantina dhe ndryshimi i sjelljes konsumatore i vunë sipërmarrjet në vështirësi. Misioni kryesor, nga rritja organike dhe zgjerimi, u bë kalimi me...

Nga rindërtimi te blerja e armëve, për çfarë projektesh i shpenzoi paratë qeveria deri në fund të gushtit

Qeveria e Shqipërisë programoi në buxhetin e vitit 2021 një fond rekord investimesh mbi 1 miliardë euro, i cili pati ecuri shumë të dobët deri në fund të gushtit. Nga 2520 projekte të listuara për financimin në vitin 2020 vetëm,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img