No menu items!

magnezi

Si të kuptoni nëse vuani nga mungesa e magnezit, shenjat që jep trupi

Magnezi është një nga mineralet më të rëndësishme për shëndetin e njeriut. Ai praktikisht mbështet funksionin e çdo organi dhe sistemi në trup. Magnezi përfshihet në plot 300 reagime biokimike në trup dhe ndër të tejra rregullon edhe tensionin e gjakut. Kur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img