No menu items!

Magdalena Andersson

Pas Finlandës, edhe Suedia e gatshme për t’u anëtarësuar në NATO

Suedia ka deklaruar se dëshiron që të anëtarësohet në NATO. Kryeministrja suedeze, Magdalena Andersson tha se kjo lëvizje shënon fillimin e një epoke të re për vendin skandinav, shkruan Euronews. “Qeveria e Suedisë ka vendosur të informojë NATO-n për gatishmërinë e saj...

Suedi, parlamenti zgjedh kryeministren e parë grua

Parlamenti i Suedisë zgjodhi Magdalena Andersson si kryeministren e parë grua të vendit. Ajo shërbente më parë në detyrën e ministres së Financave dhe në fillim të muajit nëntor u zgjodh kryetare e Partisë Socialdemokrate. Zonja Andersson zëvendëson në të dy...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img