No menu items!

kontinent

Studimi: 40 milionë vite më parë, Ballkani ka qenë kontinent më vete

Një kontinent me një lartësi mesatare që ka ekzistuar rreth 40 milionë vjet më parë, dhe që ishte shtëpia e kafshëve ekzotike, mund t’i ketë “hapur rrugën” gjitarëve aziatikë që të kolonizojnë Evropën Jugore, sugjeron një studim i ri. I...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img