No menu items!

konservatorizmi

Çfarë nuk i shkon Shqipërisë me konservatorizmin dhe përdorimi i lodhshëm

Nga: Ben Andoni Nëse Berisha nuk do ta shpaloste papritmas në një nga foltoret e tij idenë e konservatorizmit dhe zhvendosjen e beftë të ideologjisë së Partisë të tij Demokratike nga e Djathta e Qendrës drejt saj, retorika do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img