No menu items!

keshilli

OKB pezullon Rusinë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka pezulluar Rusinë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut, pas raportimeve “për shkelje sistematike dhe abuzim të të drejtave të njeriut”, nga trupat ruse që kanë pushtuar Ukrainën. Kjo kërkesë e shtyrë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img