No menu items!

hong kong

Xi Jinping mbron sundimin e Kinës në Hong Kong

Presidenti kinez, Xi Jinping ka mbrojtur modelin e Kinës ‘një shtet, dy sisteme’, me të cilën qeveriset Hong Kongu. Sipas tij, ky model ka funksionuar në mbrojtjen e këtij shteti dhe duhet të vazhdojë të funksionojë për një kohë të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img