No menu items!

gjuhe mandarine

Kinë, 85% e qytetarëve do të flasin gjuhën mandarine deri në vitin 2025

Kina është duke lansuar një fushatë agresive për të promovuar gjuhën mandarine, duke thënë se 85 për qind e qytetarëve do të përdorin gjuhën kombëtare deri më 2025. Ky vendim mund të rrezikojë dialeketet rajonale kineze siç janë kantonese dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img