No menu items!

gent sejko

Vëmendja e financave publike duhet të kthehet drejt uljes së borxhit

Intervistë me Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko Ekonomia shqiptare do të vijojë të rritet edhe gjatë vitit 2022 e në vazhdim, ndonëse norma e rritjes pritet të reduktohet disi dhe të kthehet në linjë me faktorët themelorë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img