Wednesday, June 7, 2023

gazi rus

Do ta paguajmë gazin rus në rubla, thotë ministri i Jashtëm i Hungarisë

Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Péter Szijjártó tha se vendi i tij do të përdorë skemën e vendosur nga Moska për pagesat e naftës dhe gazit. “85% e gazit dhe 65% e naftës vjen nga Rusia. Pse? Sepse është e...

Dekreti i ri për pagesën me rubla, a do të ndërpriten furnizimet me gaz?

Rusia thotë se nuk do të fillojë menjëherë ndërprerjen e furnizimit me gaz për “vendet jomiqësore” sipas një dekreti të ri që kërkon që pagesa të bëhet në rubla nga 1 prilli. “Dje mora shumë pyetje nëse kjo do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img