Wednesday, June 7, 2023

fmb

FMN rrëzon Bordin e Transparencës: Nuk ka nevojë për monitorim të çmimeve

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka rrëzuar Bordin e Transparencës. Qeveria ngriti dy borde, atë për karburantet dhe atë për ushqimet duke diktuar çmimet në treg, por përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar e cilësojnë të gabuar. Sipas tyre, nuk ka nevojë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img