No menu items!

fillim

Po sikur universi të mos kishte patur një fillim?

Nga Paul Sutter, Space.com Në fillim, kishte…Por ndoshta nuk ka pasur asnjëherë një fillim. Ndoshta Universi ynë ka ekzistuar gjithmonë, dhe një teori e re e gravitetit kuantik, zbulon se si mund të funksionojë.“Realiteti ka aq shumë gjëra, saqë shumica...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img