Wednesday, June 7, 2023

euro 2028

Italia vë në rrezik kandidaturën për Euro 2028, ja arsyeja

Mundësia e krijimit të Superligës ende vazhdon të trazojë UEFA-n dhe përfaqësues të skuadrave më me emër në Europë. Kanë mbetur vetëm disa orë para afatit për dorëzimin e një dokumenti zyrtar në Gjykatën e Drejtësisë të BE-së me vëzhgimet...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img