No menu items!

eugena tomini

Tomini: Vaksina kundër lisë së majmunëve është përdorur para vitit 1981

Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Eugena Tomini deklaroi se para vitit 1981 është përdorur një vaksinë, e cila asokohe shërbente si mbrojtje ndaj variolës apo lisë së zezë. Në emisionin “Sot” në “Euronews Albania”, Tomini u shpreh se kjo...

Tomini: 94% e pacientëve të hospitalizuar janë të pavaksinuar kundër Covid-19

Zëvendës ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini deklaroi në mbledhjen e sotme në Komisionin për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, se 94% e pacientëve të hospitalizuar janë të pavaksinuar. Tomini theksoi se në javët e fundit incidenca ka qenë e qëndrueshme. Eugena...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img