No menu items!

elton qyno

“Janë shumë të fuqishëm në Tiranë”, Qyno: Këta personazhe janë përfshirë në vrasje kriminale në Tiranë dhe Vlorë

Gazetari Elton Qyno ka zbardhur detajet lidhur me dosjen e prokurorisë së Vlorës e Tiranës lidhur me një grup kriminal që vepronte në së paku këto 2 qytete. Ai tha se Një nga 3 personat që po hetohet është një...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img