Wednesday, June 7, 2023

e djatha

E djathta shqiptare, buzë humnerës

Gjatë gjithë periudhës 30-vjeçare të pluralizmit shqiptar pas tiranisë komuniste më mizore të Europës lindore, partia që pretendoi më së shumti të përfaqësojë seriozisht në politikën e vendit të djathtën, konservatoren dhe nacionalisten, sigurisht ka qenë Partia Demokratike. Do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Hidhet në erë me eksploziv bankomati në Shkup

Një bankomat në komunën “Butel” të Shkupit në Maqedoninë e Veriut është hedhur në erë me eksploziv. Sipas ministrisë së...
- Advertisement -spot_img