No menu items!

draft

Drafti: Rritet kufiri i pagës së pataksueshme në 40 mijë lekë

Nga korriku i vitit 2022 pritet që të ndryshojë sërish tatimi mbi pagat, duke rritur si dyshemenë për kufirin e pataksueshëm të pagës minimale në 40 mijë lekë (nga 30 mijë lekë që është sot), po ashtu dhe kufirin...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img