Wednesday, June 7, 2023

dora e hekurt

“Dora e Vdekjes”/ Arma me të cilën Putin mund të shfarosë vendet perëndimore

Nga: morningexpress.in Në valën e tensioneve dhe kërcënimeve të Putinit kundrejt vendeve perëndimore se mund të përdorë armët bërthamore, mediat ndërkombëtare kanë rikujtuar se tre vjet më parë Putini përmirësoi një nga armët bërthamore më të fuqishme në planet. E njohur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img