No menu items!

demografi

Si po e ndryshon lufta në Ukrainë demografinë e Evropës

Përpara se Vladimir Putin të pushtonte Ukrainën më 24 shkurt, shumë evropianë shqetësoheshin se rajoni i tyre po plaket dhe se më shumë njerëz po vdisnin sesa lindnin. Mosha mesatare 43 vjeçare e Evropës është gati katër vjet më...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img