No menu items!

danimarke

Danimarka kërkon punëtorë, sektorët ku ka vende të lira pune

Autoritetet daneze kanë deklaruar se numri i vendeve të lira të punës në vend vazhdon të rritet për shkak të mungesës së punëtorëve. Faqja zyrtare e statistikave të Danimarkës ka zbuluar se numri i vendeve të lira në sektorin privat...

Danimarka do të asgjësojë mbi 1 milion vaksina kundër COVID-19

Autoritetet shëndetësore të Danimarkës kanë thënë të hënën, 2 maj, se do të asgjësohen 1.1 milion vaksina kundër koronavirusit në javët në vijim, për shkak se u është ofruar data e skadimit, dhe se kanë dështuar përpjekjet për t’i...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img