No menu items!

covaxin

Koronavirusi/ OBSH miraton vaksinën Covaxin të Indisë

Organizata Botërore e Shëndetësisë miratoi vaksinën e një prodhuesi indian për përdorim urgjent kundër koronavirusit. OBSH-ja tha se përfitimet e përdorimit të vaksinës Covaxin “i tejkalojnë rreziqet” dhe se ajo është “jashtëzakonisht e përshtatshme për vendet me të ardhura të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img