No menu items!

bufon

“Plakushi 43-vjeçar” Buffon: Nuk mendoj fare për tërheqjen nga futbolli

“Unë nuk mendoj për datën e daljes në pension (tërheqjes nga futbolli i luajtur). Dhe jam i sinqertë, në kuptimin që, veçanërisht në një vit e gjysmë ose dy të fundit, po jetoj në një gjendje të mirëqenies fizike...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img