No menu items!

britania

Suedia dhe Britania nënshkruajnë marrëveshje para vendimit për NATO-n

Kryeministri britanik, Boris Johnson, dhe homologia e tij suedeze, Magdalena Andresson, nënshkruan të mërkurën një marrëveshje të përbashkët mbrojtjeje në rast sulmi, në kohën kur Suedia po e shqyrton anëtarësimin e saj në NATO. “Nëse Suedia do të sulmohej dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img