No menu items!

bote

Lavrov: Perëndimi dhe SHBA-të nuk do ta ndalojnë formimin e një bote shumëpolare

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov deklaroi se vendet perëndimore, të udhëhequra nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës po kërkojnë të shpërfillin proceset historike objektive, të cilat mund të ngadalësojnë formimin e një bote shumëpolare. Megjithatë, Lavrorv thotë se...

Njihuni me shtetin që ka numrin më të lartë të personelit ushtarak në botë

Ushtria është një nga asetet më të rëndësishme të një vendi. Ushtria punon për qeverinë dhe ka për detyrë të zbatojë politikat e brendshme dhe të jashtme dhe të mbrojë qytetarët e atij vendi. Disa vende e kanë shërbimin...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img