Wednesday, June 7, 2023

beniada nishani

Mbesa e ish-Presidentit: Për 100.000 euro vrapoj nudo nëpër Tiranë

Beniada Nishani, mbesa e ish-presidentit Bujar Nishani njihet për stilin e saj dhe faktin se si modele nuk ka asnjë kompleks. Gjatë bashkëbisedimit me banorët e "BBV", Beniada është pyetur se çfarë do të bënte po t'i ofroheshin 200.000...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img