No menu items!

asgjesim

Danimarka do të asgjësojë mbi 1 milion vaksina kundër COVID-19

Autoritetet shëndetësore të Danimarkës kanë thënë të hënën, 2 maj, se do të asgjësohen 1.1 milion vaksina kundër koronavirusit në javët në vijim, për shkak se u është ofruar data e skadimit, dhe se kanë dështuar përpjekjet për t’i...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img