No menu items!

argjendari

Shitën ar të rremë me vlerë 200 mijë euro, arrestohen dy italianët brenda argjendarisë në Elbasan

Dy shtetas italianë janë arrestuar në qytetin e Elbasanit, pasi kishin kontrabanduar dhe shitur nëpërmjet mashtrimit, ar të rremë me vlerë 200 000 euro. Fortunato Maddaloni 67 vjeç banues në Napoli dhe Riccardi Gennario 76 vjeç banues në Milano, u...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img