No menu items!

8 vjet

“Më vodhën pensionin për 8 vjet”, Sigurimet Shoqërore ia hedhin fajin Postës Shqiptare

Një 72-vjeçare iu drejtua emisionit “Fiks Fare” për mosmarrjen e pensionit për një periudhë prej 8-vitesh. Zoje Probanaj thotë se ka dalë në pension në vitin 2006. Ajo thotë se ka marrë disa muaj pension dhe më pas i është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img