Wednesday, June 7, 2023

3 nentor 2021

Horoskopi 3 Nëntor 2021, parashikimi i yjeve për ju

DashiSot  dëshironi barazi, ekuilibër dhe drejtësi në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Është periudha ideale, për t'iu afruar sërish një personi, me të cilin më parë jeni keqkuptuar. Dita është ideale për të nënshkruar kontrata shit-blerje.DemiSot jeni duke u fokusuar në detaje,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Hidhet në erë me eksploziv bankomati në Shkup

Një bankomat në komunën “Butel” të Shkupit në Maqedoninë e Veriut është hedhur në erë me eksploziv. Sipas ministrisë së...
- Advertisement -spot_img